SİVAS / MERKEZ - ŞEHİT ÜSTEĞMEN NİZAMETTİN SONGUR İLKOKULU

May

Ebru, Tüık-İslam sanatlarının sürprizlere açık ve rengârenk yönüyle insanları derinden etkileyen bir sanattır. Son dönemde ebru sanatına olan ilgi, geçmiş devirlerle kıyaslanamayacak kadar yüksek seviyeye ulaşmıştır. Bu yoğun ilgi, ebru sanatının öğrenimine/öğretimine olan ihtiyacı da beraberinde getirmektedir. Kadîm kâğıt süsleme sanatlarımızdan olan ebru, usta-çırak ilişkisi içinde asırlardır nesilden ııesile aktarılarak şekil ve esaslar dairesinde uygulamalı olarak öğretilir. 2-A Sınıfımızın deneyimlediği Ebru" çalışmaları ile öğrencilerimizin düşünme stillerine de katkı sağlamak ve entelektüel bir yapı oluşturmak hedeflenmektedir. Öğretmenimiz Rukiye YILDIZ, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

2-A SINIFININ "ANNELER GÜNÜ" İÇİN HAZIRLADIKLARI PANO ÇALIŞMASI İÇİN KENDİLERİNİ TEBRİK EDER, TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLARIZ.

Ara

İngilizce Öğretmenimiz Fikriye GÜRLEK'in moderatörlüğünde okulumuzunda yer aldığı 6 ülkeden16 ortak tarafından yürütülecek olan e twinnig Projesi"ABC" başladı.Bu projede okulumuz 2. sınıflarından öğrenciler yabancı dil becerilerini geliştirmek için, her harfle başlayan 4 sözcük yazacaklar ve resimli İngilizce Sözlük hazırlayacaklar. Öğretmenimize, katılımcı öğrencilerimize ve ailelerine emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.